Kukuričná krupica

Od: 0,92 

Kukurica namletá nahrubo do podoby krupice. Výborná na prípravu krupicovú kaše (nielen) pre bezlepkáčov. Okrem toho si ju obľúbite na zahusťovanie polievok, prípravu knedlí či halušiek.

  • 500g
  • 1kg
Zrušiť výber

Tip na kukuričný nákyp:

  1. Uvarte z krupice hustú kašu.
  2. Nechajte ju vychladnúť.
  3. Zamiešajte do nej žĺtky a vyšľahaný sneh z bielkov.
  4. Do zapekacej formy navrstvite túto zmes striedavo s ovocím.
  5. Pečte 15 minút na 200 °C.
  6. Pri podávaní môžete ozdobiť sirupom.
Hmotnosť

500g, 1kg

Krajina pôvodu

Zloženie

kukurica

Výživové údaje (na 100g)

Energetická hodnota: 1334kj / 319kcal
Tuky: 2,5g – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9g
Sacharidy: 75g – z toho cukry 2,5g
Vláknina: 4g
Bielkoviny: 6,5g
Soľ: 0,36g

Scroll to Top