Ak ju varíte:
- Pred varením je potrebné mungo fazuľku namočiť na 2 hodiny
- Pri varení použite čerstvú vodu, aby ste predišli nadúvaniu.
Ak ju klíčite:
- Preplachujte ju v pohári 2x denne.
- Vyklíči vám už na druhý deň a chutí sladko ako čerstvý hrášok.
Od: 1,88 €
Mungo fazuľka je typická pre indickú a čínsku kuchyňu. Výborná je v polievke, no čoraz väčšej obľube sa teší aj v podobe klíčkov.
Ak ju varíte:
Ak ju klíčite:
Hmotnosť | 250g, 500g, 1kg |
---|---|
Krajina pôvodu | Čína |
Zloženie | fazuľa mungo |
Výživové údaje (na 100g) | Energetická hodnota: 1 146 kJ / 274 kcal |
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.