Hmotnosť | 30g |
---|---|
Krajina pôvodu | EÚ |
Zloženie | semienka horčice |
Horčica
2,55 €
Naklíčené semienka horčice sú ideálne pre tých, ktorí obľubujú korenisté výrazné a pikantné chute.
Vynikajúco sa hodia k pečeným zemiakom.
AKO NA KLÍČKOVANIE
Doba klíčenia: 3-7 dní
Spôsob klíčenia: na nakličovacom tanieriku alebo vate.
Tip: Výhonky by sa mali čo možno najskôr skonzumovať alebo prechovávať v chladničke max. 2-3 dni.
Postup:
- Semienka namočte na 6 hod. do vody.
- Po 6 hodinách opláchnite.
- Dajte do čistej nakličovacej nádoby.
- Nakličujte 3-7 dní v tme.
- Potom 1 deň na svetle.
- Klíčky nevystavujte vysokým teplotám, prílišnému slnku ani vlhku.